Νότια Προάστια

​Τα Νότια Προάστια των Αθηνών είναι ένας ιδανικός προορισμός να μένεις στην Αθήνα, αφού είναι δίπλα στην Θάλασσα, με άμεση πρόσβαση στο κέντρο των Αθηνών και πολύ κοντά στο αεροδρόμιο.

MARINA FLISVOU

​Τα Νότια Προάστια της Αθήνας συνδυάζουν μοναδικές κλιματικές συνθήκες, ενώ γειτονεύουν με τις καλύτερες και ποιο οργανωμένες παραλίες της Αθήνας. Όλα τα διαμερίσματα και οι βίλες βρίσκονται σε μικρή απόσταση από την Αθήνα, το αεροδρόμιο και τα δύο κυριότερα λιμάνια του Πειραιά και του Λαυρίου.

4137715733

Τα Νότια Προάστια έχουν σωστή ρυμοτομία, με μεγάλους δημόσιους χώρους, πεζοδρόμια, χώρους ψυχαγωγίας και αθλητικά κέντρα. Υπάρχουν επίσης πάρα πολλές μαρίνες με σκάφη, σχολές κατάδυσης, ανοιχτές και κλειστές πισίνες, γήπεδα tennis και γυμναστήρια. Επίσης, όλα τα διαμερίσματα είναι πολύ κοντά στο μεγαλύτερο γήπεδο  Golf στη Γλυφάδα.

15

Σε πολύ μικρή απόσταση μπορείτε να βρείτε την λίμνη της Βουλιαγμένης, μία λίμνη που δημιουργήθηκε από τα υπόγεια ρεύματα που έρχονται από τον Υμηττό. Η λίμνη διατηρεί το νερό σε μία διαρκής θερμοκρασία των 24 βαθμών Κελσίου, όλο το χρόνο. Η λίμνη της Βουλιαγμένης είναι ένα φυσικό spa.

voul1

​Σε ένα μέρος γεμάτο φοινικόδεντρα, έχετε την ευκαιρία να κολυμπήστε, να ηρεμήσετε σε ένα καφέ δίπλα στη θάλασσα, να περπατήσετε δίπλα στην μαρίνα, να γυμναστείτε στη Θάλασσα, να ψωνίσετε σε κάποια από τα εμπορικά κέντρα, να δειπνίσετε δίπλα στην θάλασσα ή να απολαύσετε το βράδυ σας σε ένα από τα πολλά καφέ ή club.

DSC_0002